Over ons

Ons bedrijf kent meerdere specialiteiten: afbouw, stukadoors- en terrazzowerkzaamheden. Ook zijn wij specialist in betonlook wanden en -vloeren. Een ideale combinatie omdat het gehele pakket van afbouw en verfraaiing van uw huis bij ons onder één noemer valt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de complete renovatie en inrichting van uw badkamer of keuken. In samenwerking met onze electricien, loodgieter en/of meubelmaker bieden wij u hoogwaardig vakmanschap.
Ons bedrijf met showroom is gevestigd aan de Cuxhavenweg 5d te Groningen. Ons werkgebied omvat de drie noordelijke provincies; Groningen, Friesland en Drenthe.

Wij zijn bewust kleinschalig gebleven. Hierdoor kunnen wij klantgericht werken en kunnen wij voldoen aan uw ideeën. Door samen met u na te denken over uw wensen ten aanzien van de afwerking van uw huis, kunnen wij u optimale kwaliteit bieden. Verder zijn we door onze kleinschalige opzet flexibel gebleven en kunnen we inspelen op uw planning. Indien u wilt kunnen wij u adviseren bij het kiezen van de kleuren van de afwerking binnen uw interieur . Ook is het mogelijk een ontwerp te laten maken voor de afwerking van uw huis of voor een specifiek terrazzoproduct, zoals bijvoorbeeld een schouw. Wij willen u graag van dienst zijn bij uw kleine of grote verbouwing!

Wij zijn een erkend stukadoors- en afbouwbedrijf, aangesloten bij de ESA (Erkende Stukadoors- en Afbouwbedrijven). De bedrijven aangesloten bij de ESA worden getoetst op kwaliteit, zowel op het uitvoerende vlak als op het administratieve vlak.
Doordat wij ook aangesloten zijn bij de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven) hebben we uitstekende garantievoorwaarden op al onze geleverde werken.
Bij ons werken gediplomeerde en gemotiveerde werknemers, die trots zijn op hun vak. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf; de gediplomeerde stukadoors kunnen hun ambacht doorgeven aan hun jongere collega’s.
Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd; dit wil zeggen dat zij werken volgens vastgestelde normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.